DE VRAAG NAAR ETHERISCHE DRANKEN STIMULEERT DE MARKTSTRUCTUUR; ZAL DIT DE ETHIEK DOEN TOENEMEN?

  • Hoewel de reactie van Bitcoin op $11.000 een lichtelijk harde afwijzing veroorzaakte, is de prijs van Ethereum vrij stabiel gebleven rond het $380-weerstandsniveau
  • Deze weerstand heeft bij meerdere gelegenheden in de afgelopen dagen en weken sterk gehouden, met afwijzingen die hier enkele van de grootste dalingen van ETH katalyseren
  • Het belang van dit niveau kan niet worden onderschat, maar of het al dan niet gebroken is, kan grotendeels afhangen van de voortdurende reactie van Bitcoin op $11.000
  • Analisten merken op dat ETH technisch gezien wel sterk lijkt te groeien

De prijsactie van Ethereum heeft weinig duidelijk gemaakt of stieren wel of niet onder controle zijn. Ondanks het feit dat het stabiel blijft en ver boven zijn recente dieptepunten, kan het nog steeds niet breken boven de $380.

De cryptocurrency zweeft nu net onder dit cruciale weerstandsniveau als zijn stieren en beren een impasse bereiken, waarbij Bitcoin Lifestyle ultieme reactie op $11.000 waarschijnlijk de kracht is die ETH enige richting geeft.

Een factor die de vraag naar de cryptografie zou kunnen stimuleren, is de lancering van de Uniswap-munt, waarbij de gebruikers van het platform allemaal ongeveer $1.000 aan UNI-munten hebben ontvangen.

Veel gebruikers die geïnteresseerd zijn in het kopen of zelfs verkopen van deze tokens handelen in ETH, wat de vraag kan stimuleren.

Dit gezegd zijnde, merkt een analist op dat de kans dat Ethereum op korte termijn verder opwaarts ziet, begint te groeien.

Hierbij komt de BENEATH KEY RESISTANCE NIVEAU

Op het moment van schrijven stijgt Ethereum met iets minder dan 4% tegen de huidige prijs van $378. Dit markeert een enorme stijging van de recente dieptepunten van ongeveer $355 die iets meer dan 24 uur geleden werden vastgesteld.

De cryptografie bevindt zich momenteel in een enigszins precaire positie, aangezien de weerstand tussen $380 en $400 extreem sterk is gebleken.

Of het wel of niet kan breken, hangt volledig af van de voortdurende reactie van Bitcoin op haar $11.000 weerstand.

ANALYST: ETH SHOWS SIGNS OF STRENGTH DESPITE STRONG RESISTANCE

Tijdens het spreken over de huidige vooruitzichten van de cryptocrisis, legde een handelaar uit dat hij denkt dat Ethereum misschien iets hoger zal gaan.

„ETH USD ziet er geprimed uit om te proberen hoger te lopen. Ik blijf niet op voor de resolutie, maar ik zou me zorgen maken als de 4h sluit onder de $378 vanuit een bullish perspectief. Alles wat daarboven ligt en ik word wakker.“

Voor deze potentiële kracht om geldig te blijven, moeten stieren de prijs van Ethereum boven $378 blijven houden en beginnen met het navigeren in het $380 weerstandsgebied.