Nouseva? Harmaasävy osti 500 miljoonan dollarin arvosta Bitcoinia yhdessä päivässä

Harmaasävy osti puolen miljardin dollarin arvosta Bitcoinia viimeisen 24 tunnin aikana, kertoi DeFi Alliancen sijoittaja Qiao Wang.

Bitcoin Up huomattava kasvu harmaasävyihin vain viikko sen jälkeen, kun he ovat avaaneet tuotteitaan uudelleen uusille sijoittajille, osoittaa BTC: n suurta institutionaalista kysyntää.

Laitokset, ei vähittäiskauppa, ajavat Bitcoin-vauhtia

On hämärä merkkejä, jotka viittaavat siihen, että Bitcoinilla ja muilla suurilla kryptovaluutoilla on vielä vähittäiskaupan kysyntä.

Kimchi Premium Etelä-Koreassa ei ole palannut vuoden 2018 alussa nähtyyn tasoon, ja Japanin kryptovaluuttamarkkinoiden kaupankäyntimäärät ovat pysyneet paikallaan.

Vaikka Binance ja Coinbase näkivät volyymin suuren nousun joulukuun ja tammikuun aikana, Wang huomautti, että Coinbasen sijoitus App Storessa laski viime viikolla. Hän kirjoitti :

„Harmaasävy osti tänään puolen miljardin dollarin edestä #BTC. Samaan aikaan Coinbase putosi noin 20: stä 80: een AppStoressa viimeisen viikon aikana. Tee siitä mitä haluat. “

Monet muut mittarit viittaavat samanlaiseen kertomukseen. Vuonna 2017 ja alkuvuodesta 2018 avainsanan Bitcoin suosio kasvoi merkittävästi Google Trendsissä.

Viime kuukausina Bitcoinin ja muiden suurten kryptovaluuttojen hakijoiden määrä on ollut suhteellisen pieni verrattuna vuoden 2017 huippuun.

Salausvaluutan valtavirta tai vähittäiskaupan kysyntä on laskenut entistä enemmän viimeisen viikon aikana sen jälkeen, kun BTC alkoi pysähtyä.

Altcoins, kuten Ethereum- ja DeFi-rahakkeet, ovat kasvaneet, mutta ulkomaisen pääoman selkeästä sisäänvirtauksesta kryptovaluuttamarkkinoille ei ollut merkkejä.

Siksi rallin laukaisi todennäköisesti joko syrjäytetty pääoma kryptovaluuttamarkkinoilla tai korkean riskin vaihtoehtoja etsiviltä sijoittajilta altcoineihin virtaava BTC: n voitto.

Milloin härkätrendi jatkuu?

Ketjun analyytikot ja kauppiaat uskovat, että seuraava Bitcoin-härkätajo alkaisi, kun Coinbase-ulosvirtaukset alkavat nousta.

Coinbasen ulosvirtaukset osoittavat tyypillisesti korkean nettovarallisuuden omaavien sijoittajien korkean kysynnän Yhdysvaltain markkinoilla.

Ulkovirtoja pidetään kysynnän positiivisena indikaattorina, koska korkean nettovarallisuuden omaavat sijoittajat tai valaat pitävät mieluummin omistustaan ​​turvallisesti ei-säilytys- tai itse isännöimissä lompakoissa.

Sellaisena, kun pörssin ulosvirtaus kasvaa, se osoittaa, että sijoittajat pitävät BTC: tä pitkän aikavälin strategiaa ajatellen. CryptoQuantin toimitusjohtaja Ki Young Ju selitti:

„Odotetaan suurta Coinbase-ulosvirtausta (10k + $ BTC). Jos näin tapahtuu, sinun kannattaa ostaa lisää Bitcoinia. Luulen, että se on pian. “

Mutta kunnes ulosvirtaukset kasvavat, on epävarmuutta siitä, että Bitcoinin hinta nousee samalla tavalla kuin koko joulukuun lopulla ja tammikuun alussa. BTC: n määrä on huomattavasti pienempi viime viikkoihin verrattuna, mikä on myös huolestuttava merkki.