SECs Hester Peirce oppfordrer til Crypto-forskrifter som institusjonelle interessehauger

Institusjonell interesse for Bitcoin og kryptovaluta er et alvorlig tegn på at markedet for digitale eiendeler trenger reguleringer, sa SEC-kommisjonær Hester Peirce.

Den nylige boom i institusjonell interesse for Bitcoin Loophole og kryptokurver kan være et nytt tegn på at markedet trenger kryptoreguleringer. SEC-kommisjonær Hester Peirce påpekte at det store spekteret av investorer også ville forbedre prisdannelsen.

Institusjonell interesse som det lenge ventede tegnet for kryptoverordninger

US Securities and Exchange Commission (SEC) -kommissær Hester Peirce har sagt at det er behov for presis regulering av kryptovaluta. I følge en nylig nyhetsrapport kan den blomstrende interessen for digitale eiendeler fra store selskaper som BNY Mellon, Tesla, Mastercard, etc. være et umiskjennelig tegn på at myndighetene sannsynligvis burde utvikle kryptoregler.

„Dette legger til at det haster med at vi tar noen form for tiltak på dette området for å gi mer klarhet,“ sa Peirce.

I tillegg adresserte hun den såkalte „Reddit Rally“ i GameStop-saken. Hun bekreftet at det var for tidlig for noen politiske konklusjoner fra vanviddet for et par uker siden. Den republikanske kommisjonæren, kalt av kryptoentusiaster „Crypto Mom“, sa imidlertid at det var „fantastisk“ at en ny generasjon investorer kunne delta i markedet.

Peirce har hatt et positivt syn på kryptomarkedet mer enn en gang før. I ganske lang tid har hun snakket om nødvendigheten av at regulatorer lager klare regler som gjør at kryptoaktiva kan trives uten risiko for å bryte loven.

„Det er ikke bare at det har blitt etterlyst klarhet i noen tid, og at en ny administrasjon gir sjansen til å ta et nytt blikk, men det er også et øyeblikk der det ser ut til at andre på markedet også ser nytt ut,“ sier hun. kommenterte.

Peirce sa også at SEC nå utforsker spekteret av problemer, inkludert markedsvolatilitet, delen av meglere, og hvordan markedet etter handel fungerte.

„Å se nye investorer som deltar i markedene er en god ting, og selvfølgelig vil vi at de skal være utdannede og skeptiske,“ sa SEC-lederen. Hun berørte også nødvendigheten av et bredt spekter av markedsaktører, noe som kan forbedre prisdannelsen.

Forholdet mellom Bitcoin og institusjonelle investorer

Kommissær Peirces ord kommer ikke som en overraskelse da verden regelmessig ser hvor mye en enkelt individuell investering kan gjøre for prisen på en kryptovaluta.

I forrige uke var markedet vitne til BTCs nye heltid når el-kjøretøyet og ren energiselskap Tesla tildelte 1,5 milliarder dollar av eiendelene sine til Bitcoin. Som CryptoPotato rapporterte, kunngjorde et av verdens største offentlige selskaper at det hadde investert et betydelig beløp i Bitcoin i januar. I løpet av noen få timer økte prisen på den digitale eiendelen til nesten $ 50 000.